Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság, Döntő

 

A szombati napra a keresztjáték jutott. Ellenfelünk a Vasas Akadémia csapata volt. A bajnokság során egyszer játszottunk velük, ahol húsz ponttal kerekedtünk föléjük.

Ahogy ezt már azonban előzőekben is írtuk, egy döntő teljesen más. Csapatunk győzelem esetén már klub történelmet ír, mivel ebben a korosztályban eddig a negyedik hely volt a legjobb eredményünk. 

Az elvárásnak megfelelően hatalmas küzdelmet hozott a találkozó. Az első negyedet négypontos előnnyel zártuk, a másodikat pedig eggyel veszítettük. 

A második félidőben ismét jött a hegymenet és szembeszél. Sikerült megfordíttatni a Vasas + 2 főnek a mérkőzés állását, és egy pontos hátránynál a 26. percben időt kellett kérni. Ez jót tett csapatunknak, mert sikerült egy magasabb fokozatra kapcsolni. Ebben hathatós segítséget kaptunk a szurkolóinktól! Gaál Nóri hárompontosa nyitotta meg az újabb rohamot, amit Németh Nelli két duplája követett úgy, hogy választ nem érkezett ellenfelünktől. A harmadik negyed végére 10 pontos előnyt sikerült kialakítani. Az utolsó játékrészben "kard ki kard" játék alakult ki, amit sikerült döntetlenre hozni, így pedig mi játszhatjuk a döntőt holnap a Csata DSE csapata ellenében!!!

A győrieken kívül kevesen kívánták csapatunk  döntőbe kerülését. Ez a közvetítések során, valamint a játékvezetést nézve mindenki számára kiderült. Ezzel a szembeszéllel is sikerült lányainknak a siker!

A holnapi eredménytől függetlenül GRATULÁLUNK az egész évi teljesítményhez!!

Köszönet a szakmai stábnak, szülőknek, az iskoláknak és nem utolsó sorban játékosainknak!!

 

SZÉP VOLT LÁNYOK!!   HAJRÁ GYŐR!!! 

eredmény:

 

UNI Győr NKA  -  Vasas Akadémia    63:53  (13:9,15:16,23:16,12:12)

Bélafalvi 10 (15 lepattanó), Gaál N. 13/3 (6 gólpassz), Gaál H. 11 (11 szerzett labda), Rákosi 6 (6 lepattanó), Endrédi , Fodróci 6 (10 lepattanó), Német 11 (10 szerzett labda), Nováky 6 (7 lepattanó), Nagy, Kónya, Büki, Tapodi

Gálosné Farkas Andrea,- Marosvölgyi Anita:  Gratulálok az ellenfelünknek. Nagy küzdelemben a szívünk végül elhitte, hogy ott a helyünk a holnapi döntőben!