Leány Szakmai Torna, Budapest

2024.05.11-12. 

 

CÍVIS KK Macskatigrisek - UNI Győr NKA/A

46-73

(5-14, 20-29, 19-24, 2-6)

Lakatos 11, Kohuth 10, Márkus 9, Kellner 9, Szalay 8, Patyi 7, Rosta 7, Pálinger 5, Sántha 5, Nováky 1, Szabó 1, Fekete

 

UNI Győr NKA/A - Kecskeméti KA U12 Csillagok 

23-82

(2-26, 13-24, 8-24, 0-8)

Sántha 10, Patyi 3, Szabó 2, Kohuth 2, Rosta 2, Márkus 2, Pálinger 1, Lakatos 1, Fekete, Szalay, Kellner, Kovács-Vados 

 

Kőbányai Darázslányok/A - UNI Győr NKA/A 

104-25

(34-3, 29-8, 34-12, 7-2) 

Márkus 6, Sántha 4, Pálinger 3, Patyi 3, Kohuth 3, Fekete 2, Lakatos 2, Kellner 1, Nováky 1, Szalay, Rosta, Szabó 

 

 

Jakubovics Dóra, Chroméj Hajnalka:

Nagy öröm volt számunkra, hogy bár nagyon sokáig úgy volt, hogy nem mehetünk a Szakmai Tornára, mégis sikerült elérnünk ezt a kitűzött célt. Az egész hétvégével kapcsolatban csak annyi elvárásunk volt a lányok felé, hogy küzdjenek, hajtsanak, tegyék fel szívüket lelküket a pályára, legyenek bátrak, hiszen ezek lesznek az utolsó mérkőzéseik ebben a szezonban. Ezeket a kéréseket nagyon szépen megoldották az első mérkőzésen, valamint külön öröm volt, hogy látványos kosárlabdát játszottak, ami szerintünk az U12-es csapatoknál nem jellemző. Megérdemelten nyerték meg az első mérkőzést. Aztán utána jött a feketeleves. Az utolsó két mérkőzésen, mintha valami rémálomba csöppentünk volna. Úgy gázoltak át rajtunk ellenfeleink, hogy egy kevés ellenállást sem mutatott csapatunk. Itt-ott megvillantunk néha, de ez látszólag is nagyon kevés volt. Szomorúak voltunk, hiszen véleményünk szerint egyik csapat sem volt jobb ennyivel nálunk. Amit az első mérkőzésen megmutattak küzdést, hajtást az sajnos erre a két találkozóra nem jött ki. 

Egy hosszú szezont tudhatunk magunk mögött és nem gondoljuk, hogy ebből a két meccsből kell levonni a konzekvenciát, de az biztos, hogy akaratban és bátorságban nagyon sokat kell fejlődnünk. 

Dicséret illeti a lányokat, méltán lehetnek büszkék magukra, hiszen mi is azok vagyunk Rájuk. Nagyon az alapoktól kezdtük a szezon elején és ezidáig rengeteget fejlődtek. Szép siker, hogy az év elején kitűzött célokat el tudtuk érni közösen. Köszönöm Nekik az egész éves belefektetett munkát és kitartásukat.

Külön köszönet a támogató szülőknek, akik minden mérkőzésünkön nagyon szép számban szurkoltak nekünk, nélkülük sem tartanánk itt! Dolgozunk tovább és a jövő szezonban még nagyobbat fogunk álmodni! 

Hajrá Győr, Hajrá győri Lányok! ????