Nemzeti Leány Kadet Bajnokság, döntő
 
Szombaton a házigazda szekszárdi csapat ellen kellett mérkőznünk. Őket kellett legyőznünk ahhoz, hogy vasárnap az 5-6. helyért tudjunk játszani.
Lányaink nagyon elszántak voltak és álomszerű 10:0-ás rohammal nyitottak. Aztán az álom rémálommá változott. Rövid időn belül a tolnaiak megfordították a mérkőzést.
A furcsa ítéletek csak növelték elbizonytalanodásunkat.  A vesszőfutásunk folytatásaként először Bélafalvi Dóri szállt ki a mérkőzésből. A pécsi mérkőzésen lefejelték, aminek hatására rosszul lett.
Ezután Gálos Hanna következett, akit egy ipponnal vittek földre és a dereka sérült meg. Helyettesítője Pálosi Laurát pedig bokasérülés miatt kellett lecserélni.
Az erősen felforgatott csapatunk futott az eredmény után. Félidőben minimális hátránnyal fordultunk. 
A második félidőben nőtt az olló,6-9 pontos hátrányba kerültünk. Gyúrónk azonban csodát tett. A harmadik negyed végén Gálos Hanna vissszatérhetett. Ez új lendületet adott lányainknak. Megkezdtük a felzárkózást. A negyedik negyedben aztán meghozta a szenzációt. Serdülő játékosunk, Németh Nelli showműsora következett. 14 pontot rámolt be 3 gólpasszal fűszerezve. Ennek köszönhetően Rigó Dorinán a nyomás lazult, amit köszönt szépen és elkezdte ő is a pontgyártást. Újabb csodaként Pálosi Laura is játékra jelentkezett. 
Az utolsó 5 percben 20:3-as rohanással megnyertük a mérkőzést. 
Nagyon nagy csapatmunka volt a mérkőzés egészében. A padról beszálló játékosok nagyon hasznosak voltak, ami döntőnek bizonyult.
Szép volt LÁNYOK!!  Hajrá GYŐR!!
 
 
eredmény::
 
UNI Győr NKA  -  TARR KSC Szekszárd   90:68  (27:24,14:19,18:18,31:7)
Pálosi, Takács 4, Rigó 32/3, Németh 14/6, Fodróczi, Gálos 11/3, Smuk 5/3, Schaub 5/3, Csanki-Puss, Bélafalvi 2, Lép 17.
Gálos László, Laky Tibor, Balla Dóra: Sejtettük, hogy a tegnapi vereség után nehezen fogunk felpörögni. Nagyon jól kezdtünk, de szépen visszajött a Szekszárd és kihasználta a gyenge pontjainkat, de erőben jobban bírtuk. Három játékosunk is megsérült a meccs közben. Igazából a gyúrónk nyerte meg ezt a meccset, mert neki köszönhetően vissza tudott jönni az irányítónk és a kettes posztú játékosunk is, csak egy játékost veszítettünk így el. A végeredmény nem tükrözi a mérkőzésen történteket, gratulálok a Szekszárdnak, mert nagyon szépen helytállt. Vasárnap a DVTK ellen játszunk az 5. helyért.