Nemzeti Leány Kadet Bajnokság Döntő, 3. nap

 

Vasárnap a helyosztókra került sor. Lányaink az ötödik helyért szálltak harcba a DVTK csapata ellen. Ismét remekül kezdtünk. Négy hárompontossal nyitottunk és hamar 10 pontos előnyt építettünk fel. Ezután ismét jött a gödör a második és harmadik negyedben. Az utolsó etapban újra kijött az erőnléti különbség, de csak kozmetikázni tudtuk az eredményt. 

A bajnokság hatodik helyén végeztünk, amire természetesen büszkék vagyunk.

A torna legjobb ötösébe Rigó Dorina került be, míg csapatunk legjobbjának járó díjat Gálos Hanna vehette át. A hatodik helyért járó oklevelet csapatkapitányunk Smuk Abigél kapta.

Szép volt Lányok!!  Hajrá Győr!!

 

 

 

eredmény:
 
UNI Győr NKA  -  DVTK   59:66  (22:10, 9:24,6:15,22:17)
Pálosi 9/9, Takács, Rigó 15/3, Németh, Fodróczi, Gálos 24/12, Smuk, Schaub, Csanki-Puss, Bélafalvi, Lép 11, Chroméj
Laky Tibor, Gálos László, Balla Dóra:  A délelőtti mérkőzések mindig a csalódott csapatok találkozói. Sajnos mi behúzott kézifékkel érkeztünk, amit nem nagyon sikerült kiengedni. Elmaradtak az elvárható jó egyéni teljesítmények. Végig megpróbáltunk versenyben maradni és bíztunk abban, hogy egyszer csak áttörik a gát, mint ahogy tegnap is megtörtént. Sajnos ez ma nem sikerült. Természetesen gratulálunk a Diósgyőrnek az 5. helyhez és köszönjük szépen a szekszárdiaknak a szervezést, jól éreztük magunkat.