Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság, Döntő
 
EZÜSTÉRMES A CSAPATUNK!!!!
csapat.jpg
 
 
Vasárnap a helyosztókra került sor, ahol csapatunk nagy örömünkre az utolsó mérkőzésen léphetett pályára. 
A döntőt a Csata DSE csapatával vívtuk. A lányok és a stáb által kitűzött célt már teljesítették a lányok (döntőt játszani), így bíztunk abban, hogy felszabadultan játszva meglephetjük majd esélyesebb ellenfelünket. Sajnos az első félidőben nyújtott pontatlan játékunk ezt nem tette lehetővé. A kihagyott ziccerek és büntetők, valamint a hússzal kevesebb megszerzett lepattanó labda megpecsételte sorsunkat. A második félidőben egy merőben más szemléletű Győrt láthattunk. Ennek köszönhetően ezt a húsz percet 30:28-ra vesztettük csak el!!
Csapatunknak ez az igazi arca. 
A mérkőzés hangulata leírhatatlan volt. Teltház előtt, hatalmas buzdítás mellett játszottak a csapatok! 
A vereség ellenére szurkolóink az utolsó percben vastapssal jutalmazták lányainkat, ami nemcsak ennek a mérkőzésnek, hanem az egész szezonnak szólt!
Nagyon büszkék vagyunk csapatunkra, remek idényt zártunk! Az igazi eredmény az az, hogy rengeteget fejlődtek játékosaink a szezon során. Olyan játékosok is rivalda fénybe kerültek, akikről egy évvel ezelőtt ezt nem hittük volna!
 
Az eredményhirdetésen két játékosunk is különdíjat kapott:  
Gaál Nóra a csapatunk legjobbjának járó díjat vehette át, 
Nóri1.jpg
 
míg Bélafalvi Dóra a torna legjobb ötösébe került be! GRATULÁLUNK NEKIK!!
 
Béla 2.jpg
 
SZÉP VOLT LÁNYOK!!  HAJRÁ GYŐR!!
 
eredmény:
 
UNI Győr NKA  -  Csata DSE  42-67 (4-14, 10-23, 14-18, 14-12)
Fodróczi 10 (14 szerzett labda), Nováky 9 (9 szerzett labda), Rákosi 2, Nagy, Kónya 2, Bélafalvi 6 (14 szerzett labda), Gaál H. 6, Endrédi, Gaál N. 3, Németh 4, Tapodi, Büki
Gálosné Farkas Andrea - Marosvölgyi Anita:  Változatos mérkőzést vívtunk, most még mi maradtunk alul. Gratulálunk a Csatának!