DKKA TIGRISEK- UNI GYŐR NKA 

49-73 

(10-23, 14-18,15-16, 10-16)

 

Fekete 8, Ősze V. 26, Horváth 6, Ősze R. 16, Nováky 14, Szegi 2, Török 1, Biczó 1, Korcsek 3, Pulai 1, 

 

 

Chroméj Hajnalka:

 

A hosszú utazás ellenére jól kezdtük a már fáradt fehérvári lányok ellen a mérkőzést, ennek köszönhetően hamar tudtunk egy bátorító előnyt szerezni.  Ez a bátorság sajnos nem tartott sokáig, és emellé sok- sok eladott labda járult leginkább labdavezetési pontatlanságból. Az első negyedben szerzett előnyünket ennek ellenére megtudtuk tartani, és jó védekezésekkel az utolsó negyedben növelni is tudtuk azt. Öröm volt látni, hogy a januári "Ádám Csilla" emléktornán elkövetett hibáinkat, és hiányosságokat ki tudtuk javítani, és a kemény edzés munkánk gyümölcse szépen beérett. 

Gratulálok a lányoknak! 

 

 

UNI GYŐR NKA- PVSK NKA U11/A

60-64

(14-15, 17-23, 6-18, 23-8)

 

Ősze V. 13, Nováky 25, Horváth 13, Ősze R. 4, Pécsi 1, Fekete 1, Szegi 1, Török 1, 

 

Chroméj Hajnalka:

 

A második mérkőzést egy rövid pihenő után a vendéglátó pécsiekkel vívtuk. Kis sérülések, és betegségek miatt egy foghíjasabb kerettel vágtunk neki a harcnak. Már mérkőzés előtt jól látható volt, hogy nehezebb dolgunk lesz egy jó felépítésű, és kipihent  gárda ellen. A lányok egy keményebb védekezést kaptak, de szépen bátran játszottak hasonlóan az első meccshez. A félidei büntetők után pedik következett a fekete leves. Sajnos a korábbi pécsi torna rémálma tért vissza kis csapatunkhoz, ugyanis a harmadik negyedben 7 labdát adtunk oda az ellenfélnek könnyelműen elszakadási problémák miatt. Ez nagyon megtört minket, és a fáradtság is megmutatkozott a lányokon.

 Ami a véghajrában történt az pedig kész "férfi munka" volt!!!

A lányok felülkerekedve a fáradtságon, és a sok hibán önkívületi állapotba kezdtek játszani. Labdaszerzések, jó védekezések sorozata következett   amiket pedig kevés hibával értékesíteni is tudtunk a végjátékban.  Sajnálom, hogy nem volt plusz 1 percünk a mérkőzésből ugyanis akkor egész biztos, hogy mi hagyjuk el győztesen  a pályát. Így az eredményjelzőn a mi csapatunk mellett állt kevesebb pont, de a szememben Ők győztek!

Nagyon büszke vagyok a lányokra!! Így tovább!!