Gyermek Leány Régiós Jamboree

2024.04.20. Zalaegerszeg

 

UIN Győr NKA/A - ZTE NKK     71-59

(16-9, 20-28, 15-12, 20-10)

Kohuth 12, Pálinger 12, Kellner 12, Patyi 9, Márkus 8, Sántha 6, Szalay 4, Nováky 4, Lakatos 3, Szabó 1, Fekete, Jankovich 

 

UNI Győr NKA/A - KWBC Körmend/Lányok  49-50

(12-11, 17-16, 12-11, 8-12)

Márkus 9, Kohuth 8, Sántha 7, Lakatos 5, Szalay 5, Nováky 4, Kellner 3, Pálinger 3, Rosta 3, Kovács-Vados 1, Patyi 1, Fekete 

 

Jakubovics Dóra, Chroméj Hajnalka: 

 

Először is azzal kezdenénk a beszámolót, hogy iszonyatosan büszkék vagyunk ezekre a Lányokra! Az egész éves beletett munka és a hétről hétre való fejlődés, valamint a mérkőzésről-mérkőzésre mutatott fejlődésért méltán lehetnek büszkék magukra úgy, mint mi. Igazi csapattá kovácsolódtak össze a szezon végére. 

Az első mérkőzésen az ismeretlen zalaegerszegi lányok ellen léptünk pályára, annyit tudtunk róluk, hogy az alsóházban minden mérkőzésüket megnyerték, ezért nem számítottunk könnyű mérkőzésre. Ez be is igazolódott, hiszen az első félidőben egált mutatott az eredményjelző. A második félidőre szépen összekapták magukat lányaink és remek játékkal meg tudtuk nyerni a mérkőzést.

A második összecsapás a már jól ismert körmendi lányok ellen zajlott. Itt a 4. negyed 6. percéig szépen tudtuk tartani magunkat, mind védekezésben, mind támadásban az ellenfél fölé nőttünk. Ezek után jött a hidegzuhany. Sok kihagyott ziccerünk megbosszulta önmagát, és a rövidzárlaton nem tudtunk túllendülni az idő hiánya és a fáradtság miatt, még egy időkérés után sem. Emiatt egypontos vereséget szenvedtünk a végén.

Nincs okunk búslakodni, hiszen mind a két mérkőzésen tovább tudtunk lendülni a nehézségeken, emiatt hatalmas dicséret illeti a Lányokat! Nagyon jó ritmusban játszottunk és minden taktikai és technikai elemet a pályára tettek, amiket gyakoroltunk. Gratulálunk Nekik, nekünk Ők az igazi GYŐZTESEK! 

Hajrá Győr, Hajrá győri Lányok!