Nemzeti Leány Kadet Bajnokság

 

Csapatunk a pénteki BEAC elleni összecsapást követően vasárnap Oroszlányba látogatott. A feladat nem ígérkezett nehéz feladatnak, de egy fontos gyakorlási állomásnak tekintettük. Rigó Dorina továbbra is váogatott programon szerepelt, így ismét nélküle léptünk pályára. 

Az első félidőben a szigorú védekezésünknek köszönhetően mindössze 7 pontot engedélyeztünk ellenfelünknek. Támadásban azonban "falunapot" tartottunk, ahol a dobás mennyisége és nem a pontossága volt a jellemző.

A harmadik negyedben all stars games-t tartottak a csapatok, aminek köszönhetően 34:26-ra nyertük ezt az etapot. 

Az utolsó negyedben aztán visszaállt az élet rendje, és egy 38:5-ös tíz percet produkálva lezártuk a mérkőzést.   

Több karrier csúcs született: Lép Iza 40 pontot és 22 lepattanót szerzett, amiért 62 IBM-es hasznossági index társult, míg Gálos Hanna 10 gólpasszig jutott.

Emellett Német Nelli 19 pontot, 7 lepattanót és 5 labdát szerzett. Pálosi Laura pedig 11 pontig, 9 lepattanóig, 5 szerzett és 4 gólpasszig jutott. 

Gratulálunk a lányoknak!

 

eredmény:

 

MVM OSE Lions 16  -  UNI Győr NKA    38:115  (5:19, 2:24, 26:34, 5:38)

Pálosi 11/3, Takács 3/3, Németh 19, Fodróczi 9, Gálos 6, Smuk 9, Schaub 10, Bélafalvi 8 (10 lepattanó), Lép 40, Chroméj.

Laky Tibor - Gálos László: a pénteki mérkőzés hibáiból tanulva próbáltunk előre lépni. Az első félidőben a kapott 7 pont remek üzenet volt. Támadásban a befejezésekkel volt elsősorban gond. A helyzetek kialakítása remekül sikerült. A harmadik negyed, maga volt a rémálom. 26 pontot kaptunk, teljesen megérdemelten. Az utolsó etapban az újabb védekezéseket is kipróbáltuk, nagy örömünkre sikerrel. A motiváltságot jelzi a 110 szabad labda begyűjtése, az ellenfél 46 eladott labdája remekül mutatja. A gyors támadás felépítésben sikerült előrelépni.  Németh Nelli sütéjére számíthatunk a jövő héten mivel az ő kosáraval értük el a bűvös 100 pontot. De sütire nem kellett addig várnunk, mivel csapatkapitányunk, (Smuk Abigél) születésnapját házi készítésű finomságokkal ünnepeltük meg.

Sok boldog születésnapot kívánunk ezúton is! 

Szép volt Lányok!!