Nemzeti Leány Kadet Bajnokság, Szekszárd

 

A vasárnapi derbi után kedden az utolsó fordulót játszották akadémistáink Szekszárdon. A hazai 30 pontos győzelem után, idegenben is elvárt volt a győzelem. A hét amúgy a Győr-Szekszárd párharc jegyében tellik majd. Felnőtt csapatunk szombaton elkezdi az elődöntőt a tolnaiakkal. 

A mérkőzést jól kezdtük, de a negyed második felében az ellenfél hibáinkat kihasználva visszazárkózott. A második negedben nagyobb fordulatszámra kapcsoltunk, így a félidőben közel 50 pontnál jártunk. A második félidőben sok féle taktikai megoldást gyakoroltunk. A vége pedig ismét 30. 

Reméljük felnőtt csapatunk hasonló sikereket él majd át, és bekerül a döntőbe!!

Szép volt LÁNYOK!  Hajrá Győr!

 

eredmény:

 

Tarr KSC Szekszárd  -  UNI Győr NKA  57:87  (14:20,18:27,11:15,14:25)

Pálosi 18/12, Takács 2, Rigó 15/3, Fodróczi 11/3, Gálos 14/9 (10 szerzett labda), Smuk 3, Schaub 2, Bélafalvi 11/3 (10 lepattanó labda), Lép 11, Chroméj. 

Laky Tibor, Gálos László: nagyon rövid idő állt rendelkezésünkre arra, hogy a vasárnapi hibáinkat átbeszéljük, kijavítsuk. Ennek ellenére jó szellemben kosaraztunk, amit az ellenfél 41 eladott labdája is mutat. A mérkőzést végig mi domináltuk. Hatan kerültek 10 pont fölé, ami extra. Lepattanóban sikerült javulnunk, de a közeli és büntetődobás százalékai kritikán aluliak továbbra is. A rájátszást ezzel a győzelemmel a negyedik helyen zártuk, ami azt jelenti, hogy a Rátgéber Akadémia ellen játszunk majd a döntőben a négy közé jutásért. 

Gratulálunk ehhez a szép eredményhez! Gőz erővel dolgozunk innentől az országos döntőre!