Kiemelt Leány Kadet Bajnokság

 

Vasárnap a kadet bajnokság második fordulójára került sor. A Csata DSE csapatát fogadtuk. Bár a mezeken ugyanúgy UNI Győr NKA felirat volt mint tegnap, azonban a két mérkőzést nem lehet egy lapon említeni. Kadet játékosaink óriási lelkesedéssel, odaadással játszottak. Az első három negyedet megnyerve 10 pontos előnnyel kezdtük az utolsó etapot. az utolsó negyedben aztán egy büntetővel sikerült jobbnak lennie ellenfelünknek. A remek hangulatú mérkőzésen (sok szülő és ismerős tekintette meg a mérkőzést) hihetetlen csata folyt. Ellenfelünket meglepte elszántságunk, agresszivitásunk és eredményes játékunk. Sajnos a mérkőzés színvonalához nem sikerült felnőnie a sípmestereknek, akiknek folyamatosan voltak problémái mindkét kispaddal szemben.

Mindenesetre egy nagyon küzdelmes, kemény mérkőzést játszottak a csapatok. Csak dícséret illeti mindkét oldalon a pályára lépő játékosokat!

Külön öröm volt látni serdülő játékosunk - Németh Nelli - játékát, aki bátran játszva 13 pontig és 9 szerzett labdáig jutott.

Szép volt Lányok!  Hajrá Győr!

 

eredmény:

 

UNI GYőr NKA  -  CSATA DSE  62:63  (19:15,13:12,16:10,14:26)

Pálosi 5/3, Takács, Rigó 15, Német 13/3, Fodróczi, Gálos 7/3, Smuk 5, Schaub, Bélafalvi 4, Lép 13, Chroméj.

Gálos László, Laky Tibor, Balla Dóra: Mérhetetlen büszkeség tölt el minket  csapatunk teljesítménye miatt! Dühítő 1 pontos vereséget szenvedtünk, de emelt fővel jöhettünk le a pályáról!  Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy ilyen szintű mérkőzésen győzelmet szerezhessünk. Láthatóak voltak azok az elemek, amiket gyakorolnunk kell az elkövetkező időszakban. Ezek kijavításával hatékonyságunkat növelni fogjuk!

A szurkolóinknak köszönjük azt a hangulatot, amit odavarázsoltak a kiscsarnokba!