Nemzeti Leány Junior Bajnokság, keresztjáték

 

Péntek délután hazai környezetben kezdhettük meg a BEAC/B csapatával szemben a páros küzdelmet. A cél a győzelem kiharcolása, amivel már elérhetjük a biztos "B" döntős szereplést, valamint lehetőséget adunk magunknak arra, hogy az "A" döntőbe bekerülhessünk.

A keretünk nagy része alul edzett volt, amit enyhített, hogy ellenfelünk még ennyit sem edzett az elmúlt időszakban. Ennek köszönhetően nagyon hullámzó volt a teljesítmény mindkét oldalon. A palánk alatt Evellei Hanna dominált. Az általa elért erős dupla-dupla sokat segített. Kintről Pálosi Laura remekelt. Öt kisérletből négy hárompontost süllyesztett el, amihez a négy gólpassza és nyolc lepattanója extra teljesítményt hozott számára és csapatunknak egyaránt.

A nagy hullámvasútból mi jöttünk ki jól, mert az utolsó negyedben sikerült megszökni ellenfelünktől. A harminc pont feletti különbséget sajnos az utolsó percekben eladott négy labdának és az abból kapott kosaraknak köszönhetően a BEAC 27 pontra " tudta szűkíteni".

Bízunk abban, hogy a Győrben kidolgozott 27 pontos előny elegendő lesz a hétfői visszavágóra!

Szép volt Lányok!  Hajrá Győr!

 

eredmény:

 

UNI Győr NKA  -  BEAC/B  83:56  (25:14,20:16,17:17,21:9)

Pálosi 14/12, Kozma 2, Csapó, Tóth, Schaub 2, Mihály 9/3, Szamos 2, Küllős 17/3, Smuk 2, Molnár-Bodó 12, Lép 5, Evellei 18.

Balla Dóra, Laky Tibor: A keresztjátékra teljes összeállításban  három napot tudtunk készülni, ami azért látszott a játékunkon.De összeségében egy ilyen párharcban egy jó pozícióból várhatjuk a hétfői visszavágót. Az öltözőben úgy fogalmaztam, hogy a mai napon kinyitottunk egy ajtót, de hétfőn még be kell lépnünk rajta! Az első négy negyedet letudtuk, következhet a következő négy! Hajrá Győr!