Nemzeti Leány Kadet Bajnokság

 

Győzelemmel felérő vereség!!!

 

Megyei rangadóra került sor Győrben. Az első mérkőzésen Sopronban 9 pontos győzelmet arattunk. A héten keményen dolgozott a csapat a mérkőzésre. Nem volt könnyű, mivel serdülő fordulóra is sor került a hétvégén, és három játékosunknak ott is helyt kellett állnia.

Az igazi problémát két hír jelentette. Két válogatott játékosunk is lebetegedett és nem számíthattunk rájuk. Emellett a három serdülő, három mérkőzéssel a lábában érkezett a mérkőzésre. 

A csapatunk azonban megmutatta, hogy igazi csapat!! Kulcsjátékosait nélkülözve is óriási mérkőzést játszottak! Végig partiban voltunk a legjobb összeállítással rendelkező soproniakkal szemben. A harmadik negyédén történt kis megingásunkat kihasználva tudtak csak nyerni. Viszont az az egymás elleni mérleg nekünk kedvez!

Méltán kaptak vastapsot játékosaink, fantasztikusan játszottak!

 

Szép volt LÁNYOK!!  Hajrá GYŐR!

 

eredmény:

 

UNI Győr NKA  -  Darazsak Sportakadémia  55:60  (17:15,14:16,1:19,14:10)

Pálosi 18/9 (12 lepattanó), Takács 2, Németh 3 (4 lepattanó), Fodróczi 6 (8 lepattanó, az ellenfél legjobb játékosát fogta eredményesen), Gálos 9/3 (8 kiharcolt fault, 5 gólpassz), Smuk 1, Schaub, Bélafalvi 16 (8 lepattanó), Chroméj, Nezvald. 

Laky Tibor, Gálos László, Balla Dóra:  Nagyon büszkék vagyunk a lányokra! Megmutatták mindenkinek, hogy micsoda erő lakozik a csapatban! 30 kieső pontot és ugyanannyi lepattanót kellett pótolniuk. Serdülőink három mérkőzéssel a lábukban, fejükben, fantasztikusat alkottak. Pálosi Laura dupla-duplája parádés, Gálos Hanna végig bírta, hogy ütötték-vágták egész mérkőzésen és így is tudta irányítani csapatát. A kicsi bánat az az, hogy kihagytunk 11 1:0-ás helyzetet és 14 büntetőt. Tehát még így is megnyerhettük volna a mérkőzést. Kár a harmadik negyed elején kapott három hárompontosért is. Ebből csak megközelíteni tudtuk ellenfelünket. Egy igazi rangadót játszottunk. Köszönjük a szurkolást, sokat jelentett!

MÉG EGYSZER GRATULÁLUNK A CSAPATNAK!  FANTASZTIKUSAT KÜZDÖTTÜNK!