Nemzeti Leány Serdülő Bajnokság, Pécs

 

A harmadik fordulóra Pécsen került sor. Lányainkra két mérkőzés várt. Az első ellenfelünk a Darazsak Sportakadémia, míg a második a CSATA DSE/B csapata volt.

A lebonyolítás szeszélyének köszönhetően másfél hónapig nem volt mérkőzésünk, így a játékosainkat a kadet/A és kadet/B mérkőzésein tartottuk tűzben. 

Az első mérkőzés első félidejében  nehezen vettük fel a megszokott ritmusunkat. A sok technikai hiba miatt akadozott a folyamatos játék. A második félidőre összeállt a kép. 

A második mérkőzést szinte szünet nélkül kezdhettük el, de ez nem okozott problémát lányainknak. A fegyelmezett védekezésünk következtében sok labdát szereztünk, amiből könnyű kosarakat szereztünk. Két biztos győzelemmel, vereség nélkül zártuk az első kört. Decemberben a visszavágók következnek már.

Gratulálunk a  lányoknak és edzőiknek az újabb szép sikerhez!

 

eredmények:

 

UNI Győr NKA  -  Darazsak Sportakadémia    70:35  (24:9,10:12,22:9,14:5)

Bélafalvi 14 (8 lepattanó), Németh 15 (9 szerzett, 4 gólpassz), Gaál N. 4, Kláris 2, Endrédi 2, Nováky 4, Fodróczi 14, Rákosi 6, Nagy 2, Kónya 7, Büki, Tapodi.

 

Csata DSE/B  -  UNI Győr NKA  50:78  (11:167,11:22,5:23,23:16)

Bélafalvi 15 (11 lepattanó), Németh 18/3 (8 szerzett labda), Gaál N. 5, Endrédi 4, Kláris 2, Nováky 9/3 (9 lepattanó), Nagy 2, Kónya 4/3, Fodróczi 8 (9 lepattanó),Büki 3, Rákosi 8, Tapodi,  

Gálosné Farkas Andrea, Marosvölgyi Anita:    másfél hónap szünet után akadozó játékkal mutatkoztunk be a nyitó mérkőzésen. Ennek ellenére- lelkes védekezésünknek- köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk. A második összecsapáson már gördülékenyebben játszottunk. Mindkét mérkőzést nagy különbséggel sikerült hozni. 

Külön öröm, hogy igazi CSAPATKÉNT tudtunk működni! Reméljük ezek a győzelmek végre meghozzák azt a magabiztosságot, amik a folytatásban a megfelelő magasságokba emelhetik csapatunkat!