Regionális Kadet Bajnokság, Győr

 

 

Péntek délután hazai pályán fogadtuk a veszprémi csapatot. A keretet már a jövő heti serdülő fordulónak megfelelően alakítottuk ki. Cél egyértelműen az volt, hogy begyakoroljuk a taktikai feladatokat. 

A mérkőzés elején meglepett minket a játékvezetők által kialakított faulthatár. Nagyon sok szabálytalanságot fújtak olyanokért, amihez nem vagyunk hozzászokva. Az akklimatizálódás után szépen játszottunk. Támadásban adódtak problémák a  taktika megvalósításában, de szépen alakult a mérkőzés vége felé. Védekezésben a sok büntető okozott problémát nekünk. Kevésszer tudtunk megindulni a szerzett labdákból, lepattanókból emiatt. Ellenfelünk a különbséget a sok büntetővel kozmetikázta.

Szép volt Lányoknak! 

 

eredmény:

 

UNI Győr NKA/B - VESC U16    85:52  (25:17,22:8,22:14,16:13)

Csanki-Puss 16/6, Nováky 10, Rákosi 10, Endrédi 10, Nagy 10, Kónya 10, Kozári 6, Kláris 6, Nezvald 4, Dombrádi 4, Gaál H. 2, Orbán.

Gálos László: nagy öröm volt a kisasszonyokat irányítani. Koncentráltan és lelkesen játszottak. A csapatunk erejét mutatta, hogy hatan is kétszámjegyű pontot szereztek. 

Sikerült pontosítani a taktikai feladatokat. A Nagy - Kónya páros jól irányította  a csapatot, Rákosi Emma pedig a legjobb védőként emelkedett ki. Csanki-Puss Léna támadásban nyújtott extrát. A mérkőzés jól szolgálta a felkészülést!

Gratulálok a Hölgyeknek!