Akadémiánkon megkezdődött a felkészülés

 

Július 31-én hétfőn megkezdtük a felkészülést a 2023/24-es bajnoki szezonra. U13-14-16-18-as korosztályaink napi három foglalkozással dolgoznak. Heti három atlétika és két kondi foglalkozás egészíti ki a speciális kosaras edzéseket. Kiváló körülmények között dolgozhatunk az egyetem edzőcsarnokában és az Aranypart II-n. A kemény edzések ellenére a foglakozások jó hangulatban tellnek. Jól érzékelhető az is, hogy jóval előrébb tartunk szakmailag, mint egy esztendővel korábban. 

Augusztus 7-től az U12 és az NBI/B-s keret is elkezdi a felkészülést. Így a piramis legaljától eltekintve minden sportolónk edzésbe áll. Természetesen vannak még hiányzók nyaralások és egyéb okok miatt, de reméljük, hogy ez nem fogja befolyásolni szeptemberben a sikeres selejtezést.

 

Mindenkinek eredményes bajnoki szezont kívánva

 

Gálos László 

szakmai igazgató 

 

 

2009-es Képző-Kiválasztó program

 

Szintén július 31-től kezdtek Székesfehérváron a korosztály legjobbjai. Egyesületünket Rigó Dorina és Gálos Hanna képviseli. A héten két sikeres edzőmérkőzést is játszottak a Horvát válogatottal szemben. Játékosaink sok lehetőséget kaptak, amit meg is háláltak. A pénteki keretszűkítés után kiderült, hogy mindkét játékosunkra számít a szakvezetés! Így ők is tagjai lesznek a Magyar Válogatottnak, az augusztus 9-13 között megrendezésre kerülő szlovéniai nemzetközi tornán!!

 

Ez a siker újabb közös siker! 

Köszönöm minden szakembernek, háttérben munkálkodó vezetőnek, alkalmazottnak a munkáját!