A mérkőzés előtti megbeszélésen átbeszéltük az elmúlt időszak eseményeit, az erényeinket a hibáinkat. 

A felkészülés célegyenesében egyeztettük az elvárásokat. 

Ennek megfelelően remekül kezdtük a mérkőzést.  Agresszív védekezésünknek köszönhetően 15:8-as előnyt építettünk fel az első hat perc során.

Ami hiányzott vasárnap, azt mind sikerült megoldanunk a mai napon. Ismét volt kinti és palánk alatti pontszerzés, indításból könnyű kosár.

A nagy iramú mérkőzést egyetlen játékvezető vezette, fantasztikus színvonalon. A feldobástól a lefújásig ugyanabban a szellemben vezette a mérkőzést, engedte a kemény "férfias küzdelmet", amibe bele-bele csúszott néhány olyan szabálytalanság, amit nem követett játékvezetői sípszó. Ennek ellenére senki sem reklamált!!!?

A nagy iramú, kemény mérkőzésnek sajnos áldozata is volt, nálunk Kozma Kata bokája míg ellenfelünknél egy játékos orra sérült meg.

Mindkettőjüknek ezúton is gyors gyógyulást kívánunk! Köszönjük sofőrünk remek hozzáállását, aki a busszal elvitte Katát és édesanyját a kórházba!

 

eredmény:

 

Slovan Bratislava  -  UNI Győr NKA  29:67  (6:21,11:18,4:12,8:16)

Lép 18, Kozma 13/3, Komjáti 6, Rigó 16, Gálos 9/3, Dénes 3/3, Smuk 2, Kozári, Chroméj, Nezvald

Gálos László - Chroméj Hajnalka: tíz nappal a bajnoki folytatás előtt ismét pályára léptünk. Egyeztettük a jövőképet  és hogy kitől mit várunk, kinek milyen feladatai vannak annak érdekében, hogy eredményesek lehessünk. Mivel egy tehetséges brigád, így nagyon jól reagálják le az információkat. A mérkőzés nagy iramú,  agresszív játékot hozott. A hétvégi hibáink nagy részét sikerült kijavítani. Az ellenfél szerkezete optimális volt. Lép Izának végre sikerült megfelelő magasságú ellenfelet szerezni, így  olyan elemeket is gyakorolhatott, amiket edzés szituációban nem tudunk biztosítani számára. Kozma Katának gyors felépülést kívánunk!!

Minden pályára lépő játékosunknak gratulálunk, szép munka volt! 

 

Szép volt Lányok!!  Hajrá Győr!