Gyermek Forduló Felsőház, Körmend

 

KWBC-Körmend/Lányok - UNI Győr NKA/A 

52 - 55

(11-5, 10-22, 21-10, 10-18) 

Kohuth 17, Márkus 10, Patyi 7, Lakatos 4, Pálinger 4, Rosta 4, Nováky 3, Sántha 3, Fekete 2, Szabó 1, Kellner, Jankovich 

 

Jakubovics Dóra, Chroméj Hajnalka:

Első mérkőzésünket a lehető legrosszabbul kezdtük. Sem fejben, sem tudásilag meg sem közelítettük önmagunkat. Egy időkérés után próbáltuk rendezni a dolgainkat, de egy kicsit nyögvenyelősen sikerült az első negyed. A második ötös próbált kozmetikázni az eredményen, ami a félidőre szépen sikerült is. Amellett sajnos nem tudok elmenni, hogy a félidőben 4 db büntetőt sikerült érvényesíteni. A második félidőre jobban felpörögtünk, kezünkbe vettük a mérkőzést és végre azt a csapatot láthattuk a pályán akiket mi szerettünk volna és olyan játékot játszottak, amit ők tudnak. Még az sem rengette meg a lányaink akaratát, hogy a játékvezetők egyértelműen a tudtunkra adták, nem szeretnék, ha ezt a mérkőzést mi nyernénk meg. Nagyon sok dolgon tudtunk átlendülni a mérkőzés közben, ami ennél a korosztálynál hatalmas pozitívum. Gratulálunk a lányoknak, hogy ezt a mérkőzést szívvel-lélekkel, igazi csapatként tudták megnyerni.

 

 

UNI Győr NKA/A - MVM-OSE Oroszlánok U12

54 - 52

(14-10, 14-15, 14-7, 12-20) 

Patyi 11, Kohuth 9, Márkus 7, Rosta 7, Sántha 7, Nováky 7, Lakatos 4, Fekete 2, László, Jankovich, Pálinger, Szabó 

 

Jakubovics Dóra, Chroméj Hajnalka: 

Egy mérkőzésnyi szusszanás után a már jól ismert OSE csapatával játszottunk. Az látszott a lányokon, hogy a múltkori vereségért revansot akartak venni. Nagyon jól kezdtünk, azt a gyors és higgadt játékot játszottuk, amit az edzéseken folyamatosan gyakorlunk. A végére már megmutatkoztak a fáradtság jelei, mind fejben, mind fizikálisan. Így egy kicsit szorosabbá tettük a mérkőzés végét. Büszkék vagyunk a lányokra, nagy fegyverténynek gondoljuk, hogy két ilyen szoros mérkőzésen a végjátékban higgadtak tudtak lenni és okosan vezetett támadásokkal és védekezésekkel ezt a meccset is be tudták húzni. Irány a B csoport, ahol két kemény ellenfelünk lesz.

Hajrá Győr, Hajrá győri Lányok! ????