UNI Győr NKA/A - TSE Basket U12 Gyermek  68 - 58 

(15-6, 18-12, 20-13, 15-27)

Márkus 15, Lakatos 11, Kohuth 9, Patyi 8, Szalay 6, Nováky 5, Rosta 5, Szabó 5, Sántha 2, Kellner 1, Pálinger 1, Fekete 

 

Jakubovics Dóra, Chroméj Hajnalka:

Arra készítettük fel a lányokat, hogy ez a mérkőzés nem lesz olyan "sima", mint a 2 fordulóval ezelőtti. A lányok teljesen így is álltak hozzá, látszott a szemükben a bizonyítási vágy. Gyönyörű szépen hajtottuk végre a gyorsindításainkat, pontosan és gyorsan játszottunk amire egész évben építünk. Amikor nem tudtuk gyorsan befejezni a támadásainkat türelmesen, sok befutással játszottunk. A helyzeteink befejezésén kell még csiszolnunk, mert bizony sok közeli dobást hibáztunk, de az egresszív védekezésünknek köszönhetően végig kézben tartottuk a mérkőzést. 

 

MVM-OSE Oroszlánok U12 - UNI Győr NKA/A 77-70

(16-14, 24-26, 13-16, 4-14) 

Szalay 10, Márkus 9, Lakatos 9, Patyi 8, Pálinger 8, Rosta 6, Nováky 5, Kohuth 5, Fekete 4, Sántha 3, Jankovich 2, Horváth 1

 

Jakubovics Dóra, Chroméj Hajnalka:

A második mérkőzésre kicsit enerváltak voltunk, megrémisztett minket az, hogy szinte végig zóna ellen kellett támadnunk, minket pedig sorra figyelmeztettek a szabályos védekezésre. Ezeken túllépve ezen a találkozón is sok gyorsindításunk volt, azonban a fáradtságnak köszönhetően, itt még több ziccert hibáztunk, mint az előző meccsen. Valamint az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy az ellenfél legmagasabb játékosát nem tudtuk megfogni. Azonban dicséret illeti a lányokat, mi igazi CSAPATKÉNT álltunk helyt még úgy is, hogy a második negyedben Szalay Dorottyánkat elveszítettük, így az ő játékára nem számíthattunk a mérkőzés hátralévő részében. A lányok nagyon büszkék lehetnek magukra, mindent amit kértünk tőlük, megvalósították a pályán. 

Megyünk tovább és készülünk a következő fordulóra.

Hajrá Győr, Hajrá győri Lányok!