UNI Győr NKA–DKKA 74–49 (22–13, 13–16, 23–7, 16–13)

UNI Győr NKA: KOMJÁTI 2, KOZMA 10, RIGÓ 22, Dénes 5, Takács 2, Gálos 7/3, SMUK 11, Schaub 2, Tóth 2, Nezvald, CSAPÓ 9/3, Lép 2.

Az első negyedben mindkét csapat nagy erőket mozgósított és egymás hibáit kihasználva szerezték pontjaikat. Hazai időkérésés, cserék után rendeződött a védekezésünk és kilencpontos előnyt szereztünk a negyed végére. A második negyedben a vendégek rendezték soraikat és közelebb kerültek hozzánk. A szünet jól jött lányainknak. A pihenő után más sebességre kapcsoltunk és állva hagytuk ellenfelünket. Az utolsó negyed kérdése már csak az volt, mekkora különbséggel hozzuk a mérkőzést. Szép mérkőzéssel búcsúztunk  a 2022-es évtől!  

Szép volt, lányok!  Hajrá, Győr!

Gálos László–Chroméj Hajnalka: – A csapatok tabellán elfoglalt helye egyértelmű hazai sikert prognosztizált, de emlékszünk a fehérvári mérkőzésre, ahol mindössze egyetlen ponttal nyertünk. Nagy lelkesedéssel, de sok hibával dolgoztunk az első félidőben. A szünetben sikerült rendezni a gondolatokat és fantasztikus harmadik negyedet produkáltunk. Itt mindenképpen ki kell emelni Komjáti Alíz szerepét, aki új lendületet adott csapatunknak. Agresszivitása, lendületes játéka felébresztette a többieket és innentől kezdve nem sok esélyt adtunk ellenfelünknek. Az őszi szezonban tizenkét győzelmet arattunk és mindössze három vereséget szenvedtünk, amire nagyon büszkék vagyunk. Nem lehet azonban hátradőlni, sokat kell dolgozni a következő szakaszig, ahol még nehezebb ellenfelek, mérkőzések várnak ránk. Gratulálunk az eddigi sikerekhez, amihez mindenképpen meg kell említeni azokat a szakembereket, akik aktív segítségével ez létrejöhetett: Kószás Kriszta atléta-szakedző, Vitéz Márton erőnléti szakedző, Kurdi Laura sportpszichológus, Dobrí Tamás masszőr és Dagmar Imbergerová technikai vezető.