Nemzeti Kadet Leány Bajnokság

 

Két hét után folytatódott a bajnokság. Látható volt, hogy kiestünk a saját ritmusunkból. Rigó Dorinát nélkülözve fel kellett vállalni a többieknek a dobott pontokat, a szabad labdákat. A mérkőzés nehezen indult. A lelkes ellenfelünk nagyon megnehezítette a dolgunkat. A második negyedben egy kis előnyt sikerült felépítenünk.

A harmadik negyedben eldöntöttük a mérkőzést. Maximális koncentrációval biztonságos előnyt építettünk fel : A záró negyedben sikerült megtartani előnyünket.

 

eredmény:

 

UNI Győr NKA  -  BEAC KA/H   74:58  (16:6, 19:16, 23:11, 16:15)

Pálosi 9/9 (12 lepattanó), Takács 3/3, Németh 12, Fodróczi 6, Gálos 4 (8 gólpassz), Smuk 20/3, Schaub., Bélafalvi 2, Lép 18 (14 lepattanó), Chroméj.

Laky Tibor, Gálos László: Láthatóan sok volt a kéthetes mérkőzés szünet. Kerestük a saját ritmusunkat. Emellett pótolni kellett Rgó Dodót, valamint Gálos Hanna is ujjtörés után először lépett pályára. Szimpatikus ellenfelünk megnehezítette a dolgunkat, amihez csak gratulálni tudunk nekik. A harmadik negyedben tudtuk csak azt a sebességet, koncentrációt odatenni, ami ránk jellemző. A vasárnapi mérkőzésen biztosak vagyunk abban, hogy sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk! 

A győzelemhez gratulálunk és a lelkes szurkolóinknak köszönjük a biztatást!

a mérkőzés megtekinthető:  https://youtu.be/5ax7llHedd4

Dodónak gratulálunk: a válogatott első mérkőzésén 12 perc játékidőt kapott, ami alatt 7/3 pontot, 6 lepattanóval , 1 szerzett labdával és 1 gólpasszal járult hozzá a csapat sikeréhez!!!