Nemzeti Leány  Junior Bajnokság, 2. forduló

 

Vasárnap délután a PVSK csapatát láttuk vendégül az egyetem edzőcsarnokában. A soproni siker után bíztunk a jó folytatásban.

A bemelegítés során már látható volt, hogy nekünk belső poszton kell megnyernünk ezt a csatát. 

A péntekihez hasonlóan a pécsiek sokszor a faulthatár felett dolgoztak, ezzel ellensúlyozva a magasságbeli különbséget. Ennek köszönhetően a félidőben már 27 dobott büntetőnél jártunk.

A második félidőben mindkét csapat fault problémákba került, így jöhetett a zóna védekezés. Ebből mi jöttünk ki jobban és egyre jobban nyílt az olló.

Az utolsó játékrészben 7 játékos pontozódott ki a két csapatból, így felforgatott ötösökkel fejezték be a mérkőzést. 

Nagy örömünkre nagy különbséggel nyertünk és végre belső poszton aktívan és eredményesen kosárlabdáztunk. Lép Iza 26 pont -19 lepattanó-9 kiharcolt fault, Evellei Hanna 18 pont - 16 lepattanó!

Szép volt LÁNYOK!   Hajrá GYŐR!!!

 

 

eredmény:

 

UNI Győr NKA  -  PVSK   90:56   (20:10,24:20,18:4,28:22)

Rigó 7/3 (13 lepattanó), Csapó 6/3, Tóth 4, Schaub 1, Mihály 4, Gálos 3, Küllős 16/6, Molnár-Bodó 5, Lép 26 (19 lepattanó), Evellei 18 (16 lepattanó)

Balla Dóra,:Nagyon vártam ezt az összecsapást, hiszen anno én is a PVSK kötelékében nevelkedtem. Sajnos keveset tudtunk a héten együtt készülni,ennek köszönhetően a védekezésünk nem olyan volt mint,  amit az edző kollégákkal szeretnénk látni,de dolgozunk tovább hogy kijavítsuk a hibákat. Az öltőzőben több taktikai kérés elhangzott, amit betartottak a csajok, ennek kimondottan örültünk.

Hétről hétre azért fogunk dolgozni, hogy ott legyünk az “A” döntőben! Hajrá Győr!