Nemzeti Leány Junior Bajnokság, rájátszás

 

Szombat reggel megkezdődött számunkra a junior rájátszás. Először azzal a soproni csapattal játszhattunk, akikkel egy csoportban voltunk az alapszakaszban és mindkétszer vereséget szenvedtünk tőlük.

Most tiszta lappal kezdtünk és szerettük volna végre legyőzni a vármegyei ellenfelünket. Az első félidőben nagyon hullámzó volt az eredmény alakulása. Mindkét csapat többféle védekezést is kipróbált, ami nagyban befolyásolta az eredményességet. A félidőben egy pontos előnnyel mehettünk pihenni.

A harmadik negyedet végre úgy kezdtük, ahogy azt eddig is szerettük volna. A negyed közepére 14 pontos előnyt építettünk fel, ami megnyugtatta játékosainkat.

A mérkőzés hátralevő részében a hazaiak többször is megpróbáltak felzárkózni, de csak 10 pontra tudtak megközelíteni minket. 

Csapatunk remek hozzáállással dolgozta végig a 40 percet és szerzett nagyon fontos győzelmet a rájátszásban!

Szép volt LÁNYOK!!  Hajrá GYŐR!!!

 

 

eredmény:

 

Darazsak Sportakadémia/B  -  UNI Győr NKA   63:77  (24:19,8:14, 15:26,16:18)

Pálosi 3/3, Kozma, Rigó 14, Csapó, Mihály 11/6, Gálos 7/3, Szamos, Küllős 18/9, Molnár-Bodó 5, Lép 12, Evellei 7.

Balla Dóra, Gálos László:  A mai mérkőzéssel egy új időszak kezdődött, ami a csapatunk számára is tiszta lapot jelentett. Az alapszakaszban kétszer is találkozott ez a két együttes és sajnos alul maradtunk a soproni gárdával szemben.Lányainkba komoly tűz égett a mai napon, hogy végre visszavágjanak a vármegyei rangadón. Az utóbbi időbe a védekezésen van a hangsúly az edzéseinken. Már az első félidőben látszódott, hogy próbálják végrehajtani az utasításokat a lányok de végül a második félidőben a koncentráció szintünk megugrott, és ezzel arányosan a kért védekezést maximálisan teljesítették a játékosok! Ennek köszönhetően könnyű kosarakat értékesítettünk és magabiztosan megnyertük a mérkőzést! Gratulálunnk a csajoknak, szép munka volt!