Nemzeti Leány Kadet Bajnokság

 

A hatodik fordulóra Győrben került sor. Ellenfelünk a budapesti Vasas Akadémia /B csapata volt. Az elző mérkőzésekhez képest ismét változott az összeállításunk. A válogatottból visszatért Rigó Dorina. Ismét zöld-fehérben mutatta meg kiváló képességeit. A szombati napon serdülő fordulóban szereplő Bélafalvi - Németh - Fodróczi trió azonban pihenőt kapott. 

Csapatunk az első pillanattól kezdve nagy iramot diktált. Az agresszív védekezésből rendre labdát szereztünk, amiből emberelőnyös helyzeteket kialakítva nagy előnyt építettünk fel már az első negyedben. A felállt játékokat türelmesen játszva, szebbnél-szebb befejezéseinknek tapsolhatott a szép számban megjelent lelkes publikum.  

Egy pillanatra sem engedtük ki a szorításból a fővárosiakat és újabb nagyarányú győzelmet arattunk.  Motiváltságunkat jelzi a 80 szabadlabda megszerzése. Az önzetlen játékunkat a 31 gólpassz mutatja. 

Gratulálunk a csapatnak az újabb szép sikerhez!

 

eredmény:

 

UNI Győr NKA  -  Vasas Akadémia/B  109:39  (33:4,26:15,25:9,25:11)

Pálosi 11/6 (10 lepattanó), Takács 6/3, Rigó 25/3 (40 IBM), Schmidl 2, Gálos 12/3 (10 gólpassz), Smuk 15/3 (10 kiharcolt fault), Schaub 5/3, Csanki-Puss 2, Lép 31 (11 lepattanó, 43 IBM), Chroméj.

Laky Tibor, Gálos László: egy tökéletesen felépített mérkőzésen vagyunk túl. Az edzéseken tanultakból sokat kaptunk vissza, amiből építkezhetünk a következő mérkőzésekre. Most egy nehéz sorozat következik a téli szünetig. Megyünk Pécsre, a Csata DSE-hez, valamint fogadjuk a miskolciakat. Reméljük, hogy kellő önbizalmat adott játékosainknak az elmúlt három hét.

Szép volt Lányok!  Hajrá Győr!