Nemzeti Leány Kadet Bajnokság, Budapest

 

Vasárnap kora délután pasaréten léptünk pályára a Vasas csapata ellen. A megszokott nagy lelkesedés, kipirult arcok hiányoztak a bemelegítés során. Ez utána rányomta bélyegét az első félidei teljesítményünkre. Lassúak voltunk lábbal és fejben egyaránt. A második negyedben pedig a támadójátékunk pontatlansága miatt 20 pontos hátrányba kerültünk. Ebben a szakaszban 19 dobási kisérletből 1-et  értékesítettünk mindössze. Bizonytalanság, fegyelmezetlenség okozta a nagy különbséget.

A második félidőben sikerült aktívabbnak lennünk, de felzárkózási kisérleteinket rendre visszaverték a sípmesterek. Büntetlenül faultolhattak a fővárosiak, ami egyre inkább elkeseredett küzdelmet hozott ki játékosainkból. 

A második félidőt egálra hoztuk, de egy fájó vereséggel lettünk gazdagabbak.

 

 

eredmény:  

 

Vasas KA  -  UNI Győr NKA   70:50    (16:13,22:5,14:18,18:14)

Pálosi 3/3, Rigó 17/6 (11 lepattanó), Fodróczi 3, Gaál, Gálos 12/3 (9 kiharcolt fault), Smuk 1, Schaub, Bélafalvi 3, Lép 11 (15 lepattanó), Chroméj

Gálos László, Laky Tibor,Balla Dóra: nem erre készültünk! Ugyanolyan arcszerkezetekkel találkoztunk, mint csütörtökön Szekszárdon. A vége is sajnos ugyanaz lett. A verekedős stílust a mai napon rosszul reagáltuk le. Előzőekben a pécsiek és a BEAC csapatainak hasonló stílusa ellen sokkal érettebb felfogással dolgoztunk. 

A játékvezetés egy visszanézést mindenképpen megérdemel, de nem emiatt veszítettünk ennyivel!

Kulcsjátékosaink nagyon rossz százalékkal dobtak, míg a kiegészítő játékosaink mindössze 10 ponttal járultak hozzá a pontjainkhoz!

Nincs sok gondolkodni valónk, három mérkőzés vár ránk a hét folyamán!.   Igyekszünk jobban felkészülni!