Az U14B bajnokság hétvégi fordulója február 4. vasárnap 13.00 -kor volt az egyetemi kiscsarnokban.

Ellenfelünk a másik győri csapat az Aktív SE Száguldó Zsiráfok nevű alakulata volt, akiket elég jól ismerünk, mert korábban több edzőmeccset játszottunk már velük.A szokásosnál is nagyobb különbséggel győztünk. Az ilyen mérkőzések értékelésekor a fő szempontok a gyakorolni kívánt feladatok megvalósulása és annak értékelése lehet.Védekezésben a szokásos egészpályás letámadás helyett a labdás játékosnak a támadó térfélen való felvételét és a félpályánál csapdák kialakítását tűztük ki célként. Többen nem figyeltek eléggé és egészpályás letámadással védekeztek ezzel meglehetősen összezavarva a feladatra koncentráló társaikat. Az első félidő mindkét negyedében perceknek kellett eltelnie, mire mindenki megtalálta a helyét. A csapdák kialakítása a második félidőre kezdett összeállni.

Támadásbeli céljainkat is csak részben sikerült megvalósítani, de ez nem rajtunk múlott. Mivel gyakran sikerült gyorsan indítanunk így ebből és a rendezetlen védekezés elleni játékból szereztük a pontokat, míg a felállt védelem ellen a jól bevált 1:1 elleni támadásokkal, illetve üres helyzetből a középtávoli kísérletekkel voltunk eredményesek.

UNI GYŐR NKA/B -  SZÁGULDÓ GEPÁRDOK
118-12 (38-1,27-9,29-2,24-0)

Tapodi Tamara 36, Büki Lili Panna 26, Zsélyi Zsófia, Kohuth Luca 10-10, Pálinger Dorka, Arany-Kovács Léna 9-9, Varga Vivien, Kalinics Léna, Sebestyén Lia, Janszki Inez 4-4, Baán Johanna 2, Patyi Rebeka –

Edzők: Salamon Endre, Jakubovics Dóra